Nové fotečky štěňátek a další novinečky!!!!!

05.05.2012 19:08

Hlásíme se od našich zrzinečků milovaných. Přidali jsme nové fotečky do fotogalerie štěňátek jednotlivě. Užíváme si krásných dní na zahradě s celou naší ridgebačí rodinkou a naší milovanou Amy, která o své ratolesti neustále krásně pečuje, vychovává a lumpačí s nimi :-) Štěňátka už brzy oslaví 6. týden. Začínáme si pomalu uvědomovat, jak jsou pro nás společné chvilky s nimi cenné a víme, že brzy nastanou jejich ale i naše velké dny, ve kterých se budeme muset s našimi zlatíčky rozloučit. Nejvíce je nám líto Amy. Budeme se snažit Amy co nejvíce podporovat, aby pro ni odloučení nebylo tolik bolestlivé. Nyní už ale také víme, že štěňátka budou mít hodné páníčky. Snad se nebudeme plést. Většina už se na svoje nové "děti" přijela potřetí podívat :-) a má pro svého vyvoleného připraven pelíšek, hračky a další potřeby pro štěňátko :-)

Bohužel zatím svoje páníčky nenalezli Baki s Baccarim. Že by nějaký skrytý osud? .-))) Pevně věříme, že i pro kluky najdeme hodné páníčky, kteří je budou zahrnovat láskou a péčí.

Je neskutečně krásný pocit vidět, jak nám všichni rostou před očima, jak jsou chytří, jak si hrají, zlobí mamku, jak strašně rychle a ukázkově spořádají 5x denně granulky, masíčko, rybičku, zeleninu, ovoce, jogurt, piškoty, tvaroh, ................. a další a jak prozkoumávají svět, poznávají hodné lidičky a zlaté děti.

V příštím týdnu nás čeká tolik obávané tetování oušek, další odčervení a první očkování. Držte nám palce s tlapkami, ať to všechno s prckama dobře zvládneme a ať tetování moc nebolí...