Kontrola štěňátek veterinářem a tetování

12.05.2012 21:49

V pátek k nám přijely paní veterinářky. Všechna štěňátka jsme nechali od veterinářek prohlédnout a poslechnout srdíčka. Do oušek dostali tetování. Musím říci, že naše štěňátka byla  moooooc statečná a hodná, protože u tetování moc nebrečela. Oni asi věděli, že veliký řev by nám v té chvíli nikomu zúčastněnému moc nepřidal a mě také ne :-( Štěňátka byla poprvé i naočkována. Nyní na 6. týdnu budou potřetí odčervena. Kontrolu veterinářek jsme zvládli dobře.

Všechna štěňátka nádherně baští a krásně přibývají na váze. Krmíme je 5x denně. Dostávají štěněčí granulky od R. Canin, spoustu kvalitního masíka, jogurty, banány, mrkvičky, jablíčka, mrkev, okurku, salát, vajíčko, srdíčko a abych nezapomněla Bobíííííííky :-), po kterých se mohou utlačit :-) a jak po nich pak krásně předvádějí trénink výstavního postoje :-) Co kdyby s některému z nich jednou trénink hodil! :-) Byli bychom moc rádi a velice pyšní. Amynka jim ještě 3x denně dopřeje svoje mlíčko. 

Štěňátkům budou v následujícím týdnu vystaveny očkovací průkazy a čeká nás druhá návštěva poradkyně chovu, paní Štusákové. Moc si přejeme, aby nám kontrola dobře dopadla. Držte nám palečky a tlapky. Nadále si užíváme krásných slunných dní a společnost našich dětiček a Amy. Jsme šťastní, že se naše rodinka tak krásně prospívá a jsme moc rádi, za to, jak se naše zlatá Amynka krásně o svoje prcky stará a náležitě je vychovává. Jsou to krásné zážitky.............