2. kontrola našich štěňátek poradkyní chovu, paní Štusákovou

20.05.2012 12:29

V sobotu jsme s Amy a štěňátkama uvítali tolik očekávanou návštěvu poradkyně paní Štusákové, za účelem kontroly našich štěňátek. Všichna prošla bez ztráty kytičky - všechna štěňátka máme standardní :-) Byli jsme pochváleni velmi dobrými podmínkami pro chov našich prvních dětiček, za co jsme velice rádi. Všechna štěňátka nám rostou před očima a prožívají jedno z nejhezčích etap jejich života, po boku své maminky Amy a nás, páníčků. Jsme maximálně spokojeni.

Tímto chceme velice poděkovat paní Šárce Štusákové za perfektní kontrolu, za čas a hlavně dalekou cestu, kterou už po druhé absolvovala. Věříme, že i ona s námi strávila příjemné sobotní dopoledne! :-) Jelikož víme, že paní Štusáková není profík nejenom přes chov RR, ale umí ještě velmi bravurně fotit, podrobili jsme se důkladnému foceníčku i my. Už teď jsme na fotečky moc zvědaví!! .-)

 

Všechna štěňátka mají již své páníčky a my věříme, že jsme jim vybrali ty nejlepší. Už jsme moc zvědaví a natěšení, jak všechny holky a kluci vyrostou a jaký z nich budou krásní psi :-) K naší velké radosti už nyní víme, že některá štěňátka uvidíme i na výstavě. S fotečkami se pak rádi pochlubíme.

 

Foto ZDE