Sobotní setkání rodinky Eufonia na Nebáku

20.08.2012 22:09

V sobotu jsme zažili s naší Amy krásné odpoledne v Českém ráji na Nebáku. Na prochajdu přijela Aliska s Evou a Eshton s Ninou a Fandou. Velice rádi jsme viděli naší dcerunku Baillie, která s námi se svou paničkou Evou přijeli až z Pece pod Snězkou :-) Z krasavičky Baillie je překrásná dospívající ridgečice :-) Velice dobře se přizpůsobila smečce svých dospělých příbuzních a chovala se velice ukázněně. Se svými páníčky je zvyklá na krásné, dlouhé procházky, a tak ani ta naše, ne příliš krátká a bohatá na nejednu lesní překážku, ji nijak zaskočila :-) Škoda jen, že neviděla další svoje sourozence. Věříme, že při dalším výletě se nás sejde o něco více! :-)

Procházku jsme začali u zahrádky Křenovský šenk, odkud jsme zamířili k rybníku Dolní Mlýn. V prvním cíli naší procházky jsme naše zlatíčka vypustili do rybníka Nebák, teda ne úplně až tak všechny .-) a tam se příjemně nechali chladit rybníkem obklopeným skalami nebákovského údolí. Aby došlo také na nás, na páníčky, my se osvěžili na zahrádce nebákovské restaurace a nabírali sílu na druhý cíl. Cestou jsme fotili a fotili :-) Pár foteček uvádíme... :-) Cestou před zraky hradu Trosky jsme se pomalu blížili k restauraci Křenovský šenk, odkud jsme také celou naši sobotní procházku startovali a kde jsme i dobře posvačili :-) Samozřejmě stále po boku svých nejvěrnějších, našich zlaťáčků. Po příjemné procházce se i příjemně odpočívalo :-) Myslím, že bude na co vzpomínat :-)

 

Moc děkujeme za Vaši milou účast na společné procházce a už nyní se těšíme na další setkání, ve kterém se uvidíme určitě zase s dalšími členy naší rodiny!!!! :-)

 

Foto ZDE: drda.rajce.idnes.cz/